Vuokrausehdot

VUOKRAUSEHDOT

Outdoor Artisans Oy

  1. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron ja hinnat ilmoitetaan euroissa. Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.
  2. Vuokratun välineen käyttöoikeus siirtyy Outdoor Artisans Oy:ltä vuokraajalle sovituksi määräajaksi Outdoor Artisans Oy:n vastaanotettua sovitun vuokrasumman. 
  3. Vuokraaja on vastuussa vuokraamastaan välineestä ja omasta turvallisuudestaan. Käytä aina kelluntapukinetta ja tarvittaessa muita turvavarusteita. Vuokraajan tulee noudattaa varovaisuutta vuokravälineen käytössä ja vuokraajalta (Outdoor Artisans Oy) saamiaan ohjeita. Vuokraaja on vastuussa aiheuttamastaan omaisuusvahingosta Outdoor Artisans Oy:lle ja on velvollinen maksamaan korjauskustannukset tai uutta välinettä vastaavan tuotteen hinnan mikäli vuokraväline katoaa tai on palauttaessa korjauskelvoton. 
  4. Outdoor Artisans Oy sitoutuu toimittamaan vuokrattavan välineen sovittuna ajankohtana ja sovitulla tavalla.
  5. Vuokraajan tulee palauttaa vuokraamansa väline sovittuna ajankohtana sovitulla tavalla puhtaana ja kuivana. Mikäli vuokraväline palautetaan likaisena tai sen palauttaminen myöhästyy, vuokraajan tulee ilmoittaa tästä Outdoor Artisans Oy:lle. Näissä tapauksissa Outdoor Artisans Oy on oikeutettu perimään vuokraajalta vuokravälinekohtainen lisäkorvaus: pesu 30€, myöhästyminen 30€/vrk.
  6. Vuokravälineiden edelleenvuokraaminen ja kaupallinen käyttö on kielletty ilman erillistä lupaa.

Outdoor Artisans Oy:n vastuut rajoittuvat sovitun välineen toimittamiseen sovittuna aikana sovitulla tavalla.

Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Oletko valmis?

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt mukana seikkailuissa!