Välinevuokraus

Me vuokraamme välineitä omatoimiretkeläisille!

Meiltä löydät varusteet useisiin eri lajeihin ja retkille. Vuokraaminen on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat lähteä omatoimiretkelle, haluat kokeilla erilaisia varusteita ennen niiden ostamista itselle tai tarvitset varusteita vain harvoin. Valikoimassamme on erittäin laadukkaita ultrakevyitä rinkkoja ja majoitteita, keittimiä, SUP-lautoja, reppulauttoja ja kajakkeja. Vuokraamalla varusteet taistelet turhaa kuluttamista vastaan ja säästät rahaa sekä luontoa.

Vuokraamamme melontakalusto ja retkeilyvarusteet ovat laadukkaita, luotettavia ja hyvin pidettyjä. Kaikki varusteet huolletaan säännöllisesti ja korjataan tarvittaessa. Suunnitteletpa unelmien kalastusreissua tai reppulauttaretkeä, meiltä saat tarvitsemasi retkeilyvarusteet. Kysy myös postituksesta ja kuljetuspalvelusta! Aloittelijoille suosittelemme turvallisuussyistä ensisijaisesti opastettuja retkiä ja vaelluksia.

Alla useimmin vuokratut varusteemme, mutta kuten sanottua, paljon löytyy kaikkea muutakin. Jos et löydä tarvitsemaasi alta, ota yhteyttä!

Tutustu vuokrausehtoihimme täällä.

Oletko valmis?

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt mukana seikkailuissa!