ElämysruokailutElämyksellistä ruokaa

Valmista kanssamme aitoa ja rakkaudella tehtyä ruokaa kotonamme, nauti kolmen ruokalajin illallinen luonnossa tai palkkaa eräkokki mukaan vaelluksellesi! Järjestämme elämyksellisiä ruokailuja pienryhmille toiveiden mukaan. Ruoka voi olla esimerkiksi artesaanipizzaa leivinuunistamme, lappilaisia herkkuja nuotiolla paikallisen kalan, poron ja marjojen sävyttämänä tai esimerkiksi ravintorikasta eräruokaa tunturissa.

Olemme intohimoisia aitojen makujen ja puhtaan ruoan ystäviä. Meille raaka-aineiden paikallisuus, eettisyys ja ekologisuus on tärkeää ja haluamme panostaa niihin. Osan raaka-aineista kalastamme, viljelemme ja keräämme itse. 

 

 

Elämysruokailu luonnossa

Nauti pienryhmäsi kanssa maukas kolmen ruokalajin illallinen retkesi lomassa esim. kodalla tulistellen. Menu voi sisältää kauden parhaimpia kasviksia ja aitoja Lapin herkkuja kuten paikallista itsepyydystettyä kalaa, lihaa lähitiloilta sekä itse poimittuja marjoja ja sieniä. Sopii erityisesti tyky-päiville, kaveriporukoille tai vaikka syntymäpäiväjuhlille!

Min: 4 hlö
Alkaen: 85€/hlö

Valmistetaan ruokaa kotonamme

Valmistetaan yhdessä kolmen ruokalajin illallinen ja nautitaan tunnelmasta kotonamme Pyhäjärven rannalla. Tämä on hieno mahdollisuus päästä tutustumaan pohjoisessa asuvien kotiin ja elämään, sekä osallistumaan herkullisen pohjoisen ruoan valmistukseen. Menussa voi olla mitä vain mieltymyksienne mukaista. Käytämme kuitenkin paljon aitoja ja tuoreita kasviksia, yrttejä, itse kalastettua kalaa, itse poimittuja marjoja ja lähitilan lihaa, joiden myötä voi loihtia mitä vain.

Min: 4 hlö
Alkaen: 85€/hlö

Eräkokki retkellesi

Oletteko lähdössä erityisemmälle vaellukselle tai retkelle ja kaipaatte retkikuntaanne omaa eräkokkia mukaan? Onnistuu! Venla on taitava eräopas ja kokki, jolta hoituu vaativammatkin seikkailut ja kokkailut maastossa sekä perusleireissä.

Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä maukkaalle seikkailulle!

 

 

Oletko halukas varaamaan oman elämysruokailusi? Soita tai laita viestiä ja sovitaan asioista tarkemmin. 

 

Ota yhteyttä ja varataan teille elämysruokailu!


Tai soita

Oletko valmis?

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt mukana seikkailuissa!